Stelton Original Barsæt, 6 dele

Original Barsæt, 6 dele

Stelton
125-77-03

Her finder du det populære og stilrene barsæt fra Stelton. Barsættet er lavet i satin poleret rustfrit stål, og består af hele seks ikoniske dele - AJ istang, AJ cocktailske, proptrækker, kapselåbner, barkniv og drinks målebæger. Delene er designet af henholdsvis Arne Jacobsen og Peter Holmblad. Hele Original barsættet fra Stelton kommer i en flot gaveæske.

Beskrivelse

Lav flotte og lækre drinks med stil, med det originale og stilrene Barsæt fra Stelton. Barsættet indeholder seks ikoniske dele som er uundværligt i enhver bar. Alle delene er lavet i satin poleret rustfrit stål og designet af de to ikoniske danskere Arne Jacobsen og Peter Holmblad. De seks dele du finder i barsættet er - AJ istang og AJ cocktailske, som er designet af Arne Jacobsen samt proptrækker, kapselåbner, barkniv og drinks målebæger, som er designet af Peter Holmblad.  Original barsæt hører til produktserien classic, som er inspireret af den kendte og elegante Stelton cylindriske form, hvor du blandt andet også finder den populære EM77 Termokande.

De seks ikoniske dele kommer i en flot gaveæske, så mangler du den oplagte gave til bartenderen, så har du den lige her.

Designer: Peter Holmblad & Arne Jacobsen
Produktserie: Classic

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)