Stelton EM Filterkande m. låg - 1,5 L

EM Filterkande m. låg - 2 L

Stelton
125-105-07

En flot og stilren filterkande, som giver dig en lækker og smagsfuld kande vand uden kalk, bismag og pesticider. Kanden kan indeholde 2 liter vand, og er god at have stående i køleskabet. Så nu kan du nemt nyde et rent og køligt glas vand. Læs mere om den flotte Stelton kande længere nede på siden.

Beskrivelse

Er du træt af kalk i vandet, en tilkalket elkedel eller kaffemaskine så er en filterkande lige det du mangler. EM Filterkanden giver dig nemlig helt rent vand med meget lavt kalkindhold, uden pesticider og bismage. En kande hvor smagen og blødheden i vandet bare lige er det bedre. Vandet hældes op i kanden, og løber igennem et Maxtra filter fra Brita (medfølger ikke), som fjerner kalken og giver dig en masse lækker vand. Kanden kan indholde 2 liter vand og er god at have stående i køleskabet, så har du nemlig altid koldt og rent vand lige ved hånden.

EM Vandfilterkanden er inspireret af resten af Classic-serien og er designet af den københavnske designer Erik Magnussen. Med sine klassiske streger, han den fået et enkelt og stilrent design, hvor de runde former spiller ind. Kanden er lavet i plastik og har fået den flotte grå farve smoke, i toppen af kanden og gennemsigtig plastik forneden, så du kan se hvor meget vand der er tilbage i kanden. Det flotte design på EM filterkanden fra Stelton gør, at du også kan bruge den som serveringskande.

Mål
Diameter: 11 cm
Højde: 27,5 cm

Indhold: 2 liter
Designer: Erik Magnussen
Produktserie: Classic
Volume: 2000 cm3
Tilbehør: Maxtra filter fra Brita (medfølger ikke)

Produktoplysninger

Materiale
Plastik
Kapacitet
1500 ml

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)