Collar Vakuum Flaskeprop fra Stelton

Collar Vakuum Flaskeprop

Stelton
125-77-05

Med Collar Vakuum Flaskeprop, får du en funktionel og stilfuld vin prop med vakuum, som via en indbygget pumpefunktion, holder din vin frisk i længere tid. Vin proppen fjerner luften fra vinen så vinen undgår iltning og dermed stadig er god dagen efter åbning. Collar Vakuum Flaskeprop er lavet i rustfrit stål og belagt med messing, for at give den sit flotte og eksklusive udtryk.

187,00 kr.

Beskrivelse

Er du en kyndig vin-drikker, elsker du bare et godt glas vin, eller mangler du den perfekte gave til vin-elskeren? Så er denne vin prop et ekstra kig hver.

Med denne flotte og ekslusive vin prop fra Stelton, får du en effektiv flaskeprop med vakuum, som holder din vin frisk i længere tid. Collar Vakuum Flaskeprop er designet således, at den via sin indbyggede pumpefunktion, fjerner luften fra vinflaskens hulrum. Når trykket i vinen er tilstrækkelig, kan vinen sættet til opbevaring og nydes god dagen efter. Ved at fjerne luften fra vinen, forhindres iltningen af vinen og den holder sig frisk i længere tid efter åbning. En smart og funktionel vin prop, som også har fået et lækkert og stilfuldt design.

Collar Vakuum Flaskeprop er designet af de to italienske designere Daniel Debiasi & Federico Sandri - der sammen med resten er Nordic-serien fra Stelton, her har lave en vin prop der er inspireret af det nordiske designværdier. Collar Vakuum Flaskeprop er lavet i rustfrit stål og er belagt med messing, for at give den sit eksklusive og stilrene udtryk.

En perfekt gaveidé til vin-elskeren der har alt.

Mål
Højde: 6 cm
Bredde: 4 cm

Designer: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Produktserie: Nordic, Collar
Materiale: Rustfrit stål med messingbelægning

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)