Stelton Collar termoflaske
Stelton Collar termoflaske 0,75 liter
Stelton Collar termoflaske
Stelton Collar termoflaske 0,75 liter

Collar Termoflaske

Stelton
125-105-08

En flot og stilfuld termoflaske, med plads til 0,75 liter væske. Termoflasken er lavet i rustfrit stål og dobbeltvægget så den holder dine drikke ved temperatur i flere timer. Termoflasken har fået en flot matsort farve, og låget - som også kan anvendes som kop, er belagt med messing. Så tag dine drikkevare med på farten, på en stilfuld og elegant måde.

Beskrivelse

Står du og mangler en eksklusiv og elegant termoflaske der holder dine varme drikke ved temperatur i mange timer, så er Steltons Collar Termoflaske lige det du mangler. Med Collar Termoflaske behøver du ikke gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet, når du skal have dine varme drikke med på farten.

Termoflasken, er ligesom resten af den flotte Collar-serie, designet af den dygtige italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri. Denne flotte termoflaske er lavet i rustfrit stål og belagt med matsort Teflon®. Låget på termoflasken er belagt med messing, hvilket giver den sin smukke skinnede guld farve. En lækker sammensætning af farver, som giver termoflasken sit ekslusive look, ligesom resten af Collar-serien.

Termoflasken kan indeholde 0,75 liter væske og er lavet med dobbeltvæg, så den holder dine drikkevare ved temperatur i flere timer. Det messingbelagte låg er designet således at den kan anvendes som kop, men vær opmærksom på, at låget ikke er med termo, og at det derfor kan blive ret varmt 

Rengøring

Termoflasken bør rengøres i varmt vand, og eventuelt med en mild opvaskemiddel. Vask flasken indvendig med en flaskebørste, men pas på udvendig, da du nemt kan lave ridser i flasken. Tør i stedet flaskens yderside af med en våd klud. Termoflasken tåler ikke opvaskemaskine.

Mål
Diameter: 8,1 cm
Højde: 26 cm

Designer: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Produktserie: Nordic, Collar
Materiale: Rustfrit stål med Teflon® belægning

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Kapacitet
750 ml
Farve
Sort

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)