EMMA Kaffe-Termokande i sort - 1,2 liter

EMMA Kaffe-Termokande, sort - 1,2 liter

Stelton
125-125-10

En flot, enkel og stilren termokande med et prisvindende design. Termokanden er lavet i rustfrit stål med en flot højglanslakering og en hank i bøgetræ. Derudover kan denne Emma Termokanden indeholde hele 1,2 liter, så den er perfekt til servering af kaffe.

Beskrivelse

EMMA Kaffe-Termokande er en flot, lækker og praktisk termokande fra Stelton med plads til hele 1,2 liter. Termokanden er både traditionel og nytænkende på én gang. Dens lækre kendte rene linjer sammensat med den innovative materialekombination med stål, træ og stentøj giver dig en termokande i høj klasse. Det flotte og prisvindende design forskønner din servering af kaffe i hverdagen. Derudover er Emma Termokanden nem at betjene, da den med et enkelt tryk på låget åbnes og lukkes.

Termokanden er designet af tegnstuen HolmbäckNordentoft, hvor æstetik ordet for lækre designs. Termokanden er lavet i rustfrit stål med en højglanslakering i sort og en smuk hank i bøgetræ. Hanken er med til at give termokanden sin nordiske signatur samt moderne og stilrene udtryk.

 

Mål 
Højde: 24,5 cm
Diameter: 13 cm

Indhold: 1200 ml
Produktserie: Danish Modern 2.0
Materiale: Farvet stål
Designer: HolmbäckNordentoft
Volumen: 1200 cm3

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål
Træ
Kapacitet
1200 ml
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)