Error!

  • -25%
Almuegaardens Sukkerfrie Jule Bolcher

Sukkerfrie Jule Bolcher - 150 gram

En skøn pose sukkerfrie jule bolcher. Bolcherne har fået små søde julehjerter på. Bolcherne er lavet med naturlig sødme og har fået den fantastiske smag af juleæble. Læs mere om de skønne danske julebolcher fra Almuegaarden længere nede på siden.

93-45-51
33,75 kr. 45,00 kr. -25%
Inkl. moms

Beskrivelse

En skøn pose sukkerfrie julebolcher med lækre med små julemotiver på. På bolcherne finder du grønne og røde flettede julehjerter og et fint rødt ydre lag. Alle bolcherne er lavet med naturlig sødme og har fået den fantastiske smag af juleæble - en ren nydelse at se på og at spise. Julebolcherne fra danske Almuegaarden er lavet af de bedste råvare, som giver dig smagsfulde bolcher at højeste kvalitet.

De røde bolcher er rigtig fine til jul og giver en sød julestemning på bordet.

Cellofanposerne som bolcherne kommer i, er lavet til at mindske sammenklistrede bolcher.

Skal du give en fin og sød gave til jul, enten som julegave, en værtindegave, adventsgave eller bare en god jul gave til en du holder af, så kan du ved at trykke her, finde en fin rød gaveæske med plads til tre poser/æsker søde sager fra Almuegaarden. Så kan du sammensætte lige de tre varianter som modtageren vil blive glad for. Du finder vores dejlige udvalg af søde sager fra Almuegaarden her.

Indhold: 150 gram

Produktoplysninger

Vægt
150 gram
Sukkerfri
Ja

Du vil eventuelt også synes om

Bedømmelse Anmeldelser (0)