• Økologisk
Skintonic No. 1 fra Vølve. Håndlavet i Danmark af økologiske ingredienser.

Skin Tonic No. 1

Vølve
132-140-16

Frisk din hud op med denne skønne skin tonic fra danske Vølve. Få renset din hud i dybden, uden at den udtørrer eller tager skade.
Vølves skin tonic er lavet på rene ingredienser, uden brug af skadelige kemikalier.

160,00 kr.

Beskrivelse

Det er vigtigt at passe godt på sin hud, særligt når man renser den for urenheder. Derfor har Vølve lavet denne gode skin tonic til dig, der gerne vil passe på huden mens du holder den sund.

Skin Tonic no. 1 er en plejende tinktur, der er tilsat morgenfrue blomster og kamille blomster. Den renser din hud i dybden, men bevarer fugtigheden så du ikke får tørre pletter i ansigtet.
Kamille blomsterne har en beroligende og udglattende effekt på din hud. Og morgenfrue blomsterne dæmper rødme og urenheder. Du får altså en mere ensartet hud, der f.eks. er nemmere at lægge makeup på.

Hvis du lider af pigmentpletter, vil du blive rigtig glad for denne skin tonic. Den er nemlig særdeles gavnlig i bekæmpelsen af disse.

Du kan bruge Skin Tonic No. 1 uanset hvilken hudtype den har. Den passer nemlig til alle, fra sart til fedtet hud.

Sådan bruger du Skin Tonic No. 1

Det er virkelig nemt at dosere denne skin tonnic, da der er en indbygget difuser i toppen. Du kan enten vælge at sprøjte skin tonicen direkte på huden, eller sprøjte lidt på en vatrondel.
Hvis du sprøjter direkte på huden, kan du bruge en vatrondel til at rense huden med.
Tør huden over vatrondellen, og få renset helt i dybden. Makeup fjernes også virkelig nemt.

Der er 150 ml i flasken.

Ingredienser: Aqua, økologisk grain alcohol, økologisk Calendula officinalis flower (morgenfrue), økologisk Matricaria Chamomilla (kamilleblomst)

Produktoplysninger

Økologisk
Ja
Vegansk
Ja
Indhold
150 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)