Scrub No. 1 fra Vølve. Med opstrammende effekt. Håndlavet i Danmark af økologiske ingredienser.

Scrub No. 1 - Opstrammende

Vølve
132-140-21

Forkæl din hud med skønne Scrub No. 1 der virker opstrammende og helende. Perfekt når du skal have forfrisket huden og gerne vil af med de døde hudceller på en blid måde. Med dejlig duft af kaprifolier, vanilje og geranium.

250,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl din trætte hud med denne skønne Scrub No. 1 fra danske Vølve. Lavet i hånden, i Theas skønne laboratorium i Brønshøj.
Her er der ikke sparet på de gode råvarer. Der er til genæld sparet helt på skadelig kemi, og også denne scrub er 100% vegansk ligesom de andre lækre sager fra Vølve.

Scrub No. 1 er lavet på uraffineret salt, tilsat olieekstrakt fra kaprifolier, vanilje og geranium. Den har en opstrammende effekt og modvirker karsprængninger. Er helt perfekt til almindelig og tør hud.

Når du skrubber denne scrub rundt på huden, eksfolieres huden blidt og de døde hudceller vaskes væk. Olierne i salten sørger for at tilføre masser af fugtighed, så din hud efterlades med en forfriskende smuk udstråling - og du behøver ikke bruge yderligere creme eller lotion bagefter, for at genoprette hudens fugtbalance. 

Det er virkelig nemt at bruge denne scrub. Når du har sæbet dig ind i badet, bruger du den bare over hele kroppen. Mængden afhænger lidt af hvor meget du gerne vil 'skrubbes', men start med en lille klat. Skrub blidt saltet rundt på huden, og vær gerne lidt ekstra opmærksom på de steder hvor du har hård hud. Det kan være albuer og fødder. De skal lige have lidt ekstra skrub.
Når du er færdig med at skrubbe din krop, så skyller du det overskydende salt og olie af.

Bør ikke bruges i ansigtet, men kan med fordel bruges 2-3 gange om ugen.

Der er 250 ml i dåsen.

Ingredienser: Sodium Chloride, Olus Oil, Carthamus Tinctorius Oil, Oenothera Biennis Oil, Linum usitatissimum oil, Pelargonium Graveolens Oil

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
250 ml
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)