• -15%
  • Økologisk
CALM vaskeklude i farven Clay, fra The Organic Company. 4 stk.
4 stk flotte vaskeklude "CALM" fra The Organic Company. Farve: Clay
CALM vaskeklude i farven Clay, fra The Organic Company. 4 stk.
4 stk flotte vaskeklude "CALM" fra The Organic Company. Farve: Clay

CALM Vaskeklude, Clay - 4 stk.

The Organic Company
97-139-06

En skønt lille kludesæt, i en fin grå farve. CALM vaskeklude fra The Organic Company, har en høj sugeevne. Vaskekludene er lavet i høj kvalitet og i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Perfekte klude, til aftørring af hænder, eller til at fjerne make-up. Kludene kommer i en fin pakke med 4 stk. Læs mere om de lækre vaskeklude længere nede på siden.

165,75 kr. 195,00 kr. -29,25 kr.

Beskrivelse

Her får du 4 rigtig lækre vaskeklude, som er lavet i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld. Vaskekludene har nogle lækre detaljer, og er af rigtig høj kvalitet. Kludene er fra The Organic Company, og er vævet på to måder som er med til at give det et anerledes udtryk og en rigtig høj sugeevne. På den ene side af vaskekludene, har disse fået en (tæt) vævning, der kaldes frotté  og på bagsiden har de fået en lærredsvævning. Dette betyder, at bagsiden altså er "flad", modsat frotté siden. På langsiden af vaskekludene finder du en fin strop, i samme mørkegrå farve, som gør at du nemt kan hænge dine vaskeklude op.

Vaskekludene fra The Organic Company har en rigtig flot grå farve - Grey Blue, og en rigtig fin størrelse (28 x 28 cm), der egner sig perfekt på badeværelses bordet f.eks. i en lille kurv, så de er lige ved hånden, når du skal til at fjerne make-up inden du går i seng. De egner sig også super fint som mini-håndklæder, som også kan ligge på badeværelset. Lækre vaskeklude som giver luksus-tørring til både dig og dine gæster.

Den flotte grå farve gør, at vaskekludene passer ind på alle badeværelser.

Størrelse
Vaskekludesæt med 4x fine vaskeklude. 
28 x 28 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Farve
Grå

Bedømmelse Anmeldelser (0)