Champagneglas

Mangler du gode og smukke champagneglas? Så er du kommet til rette sted. Her finder du nemlig de flotteste af slagsen - og vi kan endda både tilbyde champagneskåle og champagnefløjter i rigtig god kvalitet og til rimelige priser.
Her er både de helt klassiske glas, men også champagneskåle i flotte farver og i krystalglas. Vi er helt sikre på at du finder dit næste champagneglas her

Viser 1-20 af 20 element(er)

Til god champagne hører fine champagneglas. For det er bare ikke særlig festligt at skåle i dyr champagne i almindelige vinglas - eller i vandglas for den sags skyld. Der skal rigtige champagneglas til, men det behøver på ingen måde være dyrt at anskaffe sig rigtig gode champagnefløjter eller -pokaler. Her hos NORU finder du dem i smukke udformninger og god kvalitet til ret rimelige priser!

Skål i champagne

Dine nye champagneglas kan du naturligvis bruge, når der skal skåles nytårsaften, og når der er andet stort at fejre - f.eks. når poden bliver student, når der er rund fødselsdag eller konfirmation i familien, eller bare i det hele taget når vennerne er på besøg. Champagne er jo altid festligt, men der går ligesom lidt af glansen, hvis der ikke er gode og velegnede glas at servere den i.

Champagnefløjter eller champagneskåle?

Om du helst vil have champagnefløjter - de høje smalle champagneglas - eller lave champagneskåle er en smagssag. Der er noget fint, lidt eksklusivt og lidt Gatsby-agtigt over champagneskålene, men der er nu også noget super festligt og meget æstetisk smukt ved de høje champagnefløjter. Vælg, hvad du nu bedst selv kan lide - så kan det ikke gå helt galt.