Present Time opvaskestativ. Sort jern.
Super fint opvaskestativ fra Present Time. Sort jern.
Present Time opvaskestativ. Sort jern.
Super fint opvaskestativ fra Present Time. Sort jern.

Opvaskestativ, Sort

Present Time
135-76-01

Super fint opvaskestativ fra Present Time. Et opvaskestativ er virkelig praktisk til dig, som ikke lige har pladsen til en opvaskemaskine. 

Læs mere om det fine opvaskestativ længere nede på siden.

470,00 kr.

Beskrivelse

Present Time opvaskestativ i mat sort jern. Dette fine opvaskestativ er til dig, som mangler opvaskemaskinen. Du kan skabe orden ude i køkkenet, ved at sætte tallerkener, kopper, glas og bestik på dette, i stedet for at det står og roder på køkkenbordet. Tingene kan så stå og dryppe af, ned på drypbakken. Så sikrer det også, at der ikke er vådt overalt i køkkenet. Og hvis du står og hellere vil ind og se noget Netflix i sofaen, er det jo meget lettere, lige at sætte det på opvaskestativet og lade det tørre.
Hvis du har et kolonihavehus, eller et hyggeligt sommerhus, hvor du - muligvis - ikke lige har en opvaskemaskine stående, kan du med fordel have dette fine opvaskestativ stående, også uden nødvendigvis at pakke det sammen igen, da det har et fint look, til køkkenet.

Når du skal pakke stativet sammen fra bordet, og ind i skabet, er det let bare at folde stativet sammen, ligge det i drypbakken, og smide det ind i skabet.
Bakken, som du ser på billedet og som selve stativet det står på medfølger opvaskestativet.

Specifikationer:
Længde: 36,5 cm
Højde: 29,5 cm
Dybde: 23,5 cm

Produktoplysninger

Materiale
Jern
Farve
Sort

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)