Broste Copenhagen 'Hasle' ovnfast fad med låg i stentøj. W 23,5 cm. Flintstone Blue Granite

Hasle Ovnfast Fad m. låg, lyseblå

Broste Copenhagen
52-76-22

Et lækkert stort ovnfast fad med låg, så du rigtigt kan lave skønne simreretter, der bare skal passe sig selv. Fadet er fremstillet i lyseblåt stentøj og er et perfekt fad til den travle familie. Fadet tåler både ovn op til 250 grader og fryser ned til -18 grader.

339,00 kr.

Beskrivelse

Med 'Hasle' ovnfast fad, får du et lækkert rundt og højt fad med låg, som er fremstillet i smukt lyseblåt stentøj fra Broste Copenhagen. Fadet her, har fået en stor, og lækker størrelse, som gør den perfekt at lave gode store portioner mad i - Fadet måler 23,5 cm i bredden, 19 cm i længden og 12,4 cm i højden. Det blå stentøj giver fadet et antikt og råt look, og skaber gode rammer for din servering af maden.

Udover ovn, egner dette skønne fad sig også til mikroovn og fryser. Så du kan nemt gemme dine rester i fadet og tø dem op igen, når de skal spises. Fadet tåler helt op til 250 grader i ovn og helt ned til -18 grader i fryseren.

Et lækkert stentøjs fad som med sin smukke lyseblå farve, passer ind i langt de fleste hjem. Så du kan altså lave en stor, og ikke mindst lækker portion af din yndlingsret og servere den på smukkeste vis med dette flotte 'Hasle' ovnfaste fad.

Du kan med fordel bruge dette fine ovnfaste fad, sammen med Nordic Sea stellet, også fra Broste. Da de fine blå farvenuancer går godt i spænd med hinanden. Eller sæt det sammen med Nordic Sand, og skab et fedt "strand" udtryk på bordet, ved at matche det lyse fra Sand, med det blå fra Sea. Ja, det er blot fantasien der sætter grænser for, hvad du kan sammensætte det fine ovnfaste fad med.

Mål
Bredde: 23,5 cm
Højde: 12,4 cm
Længde: 19 cm
Farve: Flintstone Blue Granite

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Ja
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Blå
Fryser
Ja

Bedømmelse Anmeldelser (0)