Nordic Vanilla Holder fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Holder

Broste Copenhagen
52-60-13

En stor, enkel og stilren beholder / krukke. Vil pryde i ethvert køkken, med det smukke, keramiske udtryk. Holderen er fra den nye Nordic Vanilla serie, og har den smukke rå-hvide farve med sorte prikker i. Holderen måler Ø9xH14,5 cm.

Beskrivelse

Smuk og enkel holder eller krukke udført i håndlavet keramik, der givet et smukt og stilrent udtryk. Holderen kan bruges til mange forskellige ting. Med det skønne runde og høje design, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge denne flotte hvide holder til. Holderen måler 'kun' 9 cm i diameter, men hele 14,5 cm i højden - Så den er perfekt som vase til blomster, holder til køkkenredskaber, holder til vatrondeller mm.

Den flotte holder / krukke er en del af den nye Nordic Vanilla serie fra Broste Copenhagen. I denne serie finder du ikke to dele der er ens. Holderen er nemlig håndlavet, og glasuren tager farve afhængig af, hvor i ovnen den har stået under brænding. Nordic Vanilla serien er inspireret af de smukke vaniljekorn og passer perfekt sammen med resten af Nordic serieren. F.eks. er den genial at sætte sammen med Nordic Coal. Se hele den populære og meget smukke Nordic Vanilla serie her.

Udover at være flot og kan bruges til et hav af ting, så er holderen også nem at rengøre da den tåler opvaskemaskine

Mål 
Diameter: 9 cm
Højde: 14,5 cm
Serie: Nordic Vanilla

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid
Diameter
9 cm
Højde
14,5 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)