Nordic Vanilla skål (Ø: 8 cm) fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Skål (Ø8xH3)

Broste Copenhagen
52-74-76

En smuk hvid-glaseret skål i en lille fin størrelse - 8x3 cm. Skålen er fra den nye Nordic Vanilla serie, og passer ind i alle hjem. Skålen er perfekt til små serveringer af små retter, dressinger, som saltkar mm. En skål som både er flot og praktisk - tåler både mikroovn og opvaskemaskine. 

Beskrivelse

Med denne fine og unikke skål fra Broste Copenhagen, får du en lille råhvid stentøj skål - skålen måler 8 cm i diameter og 3 cm i højden. Skålens lækre og anerledes design gør den perfekt til serveringer af små retter, saucer, dressinger, oliven, nødder, som saltkar mm. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Skålen er fra den nye Nordic Vanilla serie, der er silkemat i overfladen og har små sorte 'vanilje korn' som mønster. Skålens produktion gør at du ikke finder to skåle der er helt ens. Skålen er håndlavet og glaseret med hvid glasur. I brændingsprocessen tager skålen form og farve, alt efter hvor i ovnen den har stået. Hele denne proces, viser blot skålens høje og unikke kvalitet.

En smuk skål med flot glans, og lækker struktur hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn, så den er nem at rengøre og opvarme retter i.

Mål
Diameter: 8 cm
Højde: 3 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Vanilla

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Farve
Hvid
Diameter
8 cm

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)