Nordic Vanilla Salatskål (Ø: 34,5 cm) fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Salatskål

Broste Copenhagen
52-74-72

Populær & smuk stor keramisk skål (Ø34,5 x H7,5 cm) fra Broste Copenhagen. Skålen er fra den nye serie Nordic Vanilla som er stentøj i den smukke rå-hvide farve. Skålens lave højde og store diameter, gør den helt perfekt til bl.a. salater.

Beskrivelse

Med denne fantastiske skål, kan du servere dine måltider på en smuk og elegant måde. Nordic Vanilla salatskål har fået et design, hvor højden kun er 7,5 cm men diameteren er hele 34,5 cm. Dette gør den helt perfekt til servering af salater, kartoffelsalater mm.

Skålen er fra Broste Copenhagens nye Nordic Vanilla serie. Hver enkelt del er håndlavet og du finder derfor ikke 2 skåle, der er helt ens. Dette skyldes hele keramik skålens glaserings- og brændingsproces. Skålens glaseringer skifter nemlig farve i forhold til blanding, påføring og hvor i ovnen skålen har stået under brændingen. Dette viser kun skålen høje kvalitet og helt særlige og unikke design, som gør hver skål unik. 

Skålen tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Så den er også meget praktisk. En flot og unik skål som kan bruges til lækre serveringer af dine måltider, og som pynter i ethvert hjem.

Mål
Diameter: 34,5 cm
Højde: 7,5 cm

Materiale: Stentøj
Serie: Nordic Vanilla

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Opvaskemaskine
Ja
Farve
Hvid
Diameter
34,5 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)