Konjac svamp fra Vølve

Konjac svamp

Vølve
132-140-36

Lækker konjac svamp, fra det mindst ligeså lækre mærke, Vølve. Svampen blødgøres et par minutter under lunt vand. Derefter, bliver det en rund og blød svamp, som du kan bruge til at rense ansigtet med.

Læs mere om konjac svampen, længere nede på siden her.

75,00 kr.

Beskrivelse

Konjac svampen er perfekt, til når du skal afvaske din makeup, inden du går i seng om aftenen. Derudover, har konjac svampen den effekt, at den eksfolierer huden mildt.
konjac svampen, starter med at være formet som en, ja en pomfrit faktisk. Dog, ligeså snart du holder svampen under lunt vand, folder den sig ud og bliver til en blød og lækker rund pude. Når den er foldet ud, så bruger du den bare, som du ville bruge den typiske vatrondel, og renser ansigtet - som altså også er langt bedre for miljøet.

"Hvad pokker er en konjac svamp?" - Det er faktisk slet ikke en svamp, for lige at gøre det lidt mere besværligt. Men, det er en porøs pude, som er lavet af fibre fra kartofler. Konjac svamp suger vand, ligesom en helt almindelig svamp. Så har den altså bare den ekstra effekt, at hudenbliver eksfolieret.

Specifikationer:
Ingredienser: 100 % konjac svamp
Farve: Gul
Tip: Når du er færdig med at bruge svampen, smid den endelig ikke ud! Konjac svampene kan genbruges, igen og igen. Du vasker den bare af med vand og sæbe, og så er den klar til brug igen.

Produktoplysninger

Antal
2 stk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)