Forstøver i glas, også i en rigtig fin farve - smoke. Indeholder 480 ml.
Super smuk forstøver, lavet i glas. Farven her er Smoke. Kan indeholde 480 ml.
Forstøver i glas, også i en rigtig fin farve - smoke. Indeholder 480 ml.
Super smuk forstøver, lavet i glas. Farven her er Smoke. Kan indeholde 480 ml.

Forstøver i glas, Smoke - 480 ml

Chic Antique
138-126-06

En smuk forstøver i smoke glas med et hovede lavet i hård plast, som har en virkelig fin sort farve, der passer perfekt til, både flasken, men også resten af indretningen. Forstøveren er fra Chic Antique og den kommer til at stå så fint fremme i f.eks. stuen, eller i køkkenet med sin flotte mørkegrå farve.

Få mere info om forstøveren fra Chic Antique, længere nede på siden.

39,00 kr.

Beskrivelse

Denne fine forstøver fra Chic Antique, er lavet i mørkegråt glas og kommer virkelig til, at pynte fint i stuen, entréen eller i køkkenet. Forstøveren har flere forskellige formål. Du kan bruge den til dine planter, hvis du har nogle planter, som lige skal have lidt ekstra fugt til bladende. Du kan bruge den i entréen, og spraye håndsprit til dig og gæsterne, når du kommer hjem fra indkøb. Eller i køkkenet, hvor du kan spraye olie på panden, og nemt stege dine grøntsager, eller din kylling. Så slipper du altså også for, at have de grimme - syntes jeg - plastikflasker, med rapsolie stående i køkkenet, eller de ofte lidt "meh"-kedelige olivenolie glas stående.
En anden mulighed, som forstøveren har, er selvfølgelig, hvis kæresten lige bliver lidt for irriterende. Ét spray, og så er h*n væk! 😜

I sig selv, er forstøveren jo også virkelig fin. Så når du er færdig med at spraye f.eks. dine planter, (eller din kæreste) kan du bare have den fremme i stuen, eventuelt på et lille pynte fad, og så har du også lidt nips, som endda er praktisk.  

Med vores smarte retro dymo labels kan du altid, super nemt, kende forskel på indholdet i forstøveren.

Specifikationer:
Højde: 21 cm
Diameter: 7,5 cm
Indhold: 480 ml
Tåler: Vi anbefaler at du vasker glasset op i hånden, ved maks 40 grader. Da glasset ikke er gennemfarvet, kan det godt falme, hvis du kommer denne i opvaskemaskinen.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Plastik
Opvaskemaskine
Nej
Kapacitet
480 ml
Farve
Grå

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)