• Økologisk
Waffle badehåndklæde i farven Stone lavet i GOTS-certificeret bomuld fra Humdakin

Waffle Badehåndklæde, Stone

Virkelig skønt badehåndklæde med vaflet struktur og super sugeevne, der gør din bade oplevelse derhjemme til en ægte spa oplevelse. Har en god størrelse, hvor du rigtig kan svøbe dig ind og nyde den bløde bomuld mod din hud.

Beskrivelse

Vil du gerne have en dejlig spa stemning hjemme på dit eget badeværelse, så er dette lækre badehåndklæde med vaffel struktur en rigtig god begyndelse.
Håndklædet er virkelig blødt og rart at svøbe om kroppen. Og så har det en fantastisk sugeevne, så du nemt bliver tør.

Badehåndklædet er lavet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld der er stenvasket. Således er du ikke bare sikker på at det er fremstillet af økologiske bomuldsfibre, men du er også sikker på at det er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold der bl.a. bekæmper børnearbejde og underbetaling.

Når badehåndklædet er beskidt, vasker du det på 60° i vaskemaskinen. Brug gerne et af Humdakins lækre vaskemidler, der også sørger for at håndklædet bliver blødt. Og undgå for alt i verden at tilsætte skyllemiddel. Det ødelægger håndklædets sugeevne, da det ligger sig som en hinde rundt om bomuldsfibrene og forhindrer at de kan optage vandet.
Til gengæld kan du opnå samme bløde effekt ved at tørretumble håndklædet sammen med de lækre tørrebolde. Og så sparer du også på tørretiden.

Håndklædet måler 70 x 135 cm.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Økologisk
Ja
Vaskemaskine
Ja
Farve
Grå
GOTS-certificeret
Ja
Længde
135 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)