Firkantet dækkeserviet, sort fra UASHMAMA

Dækkeserviet, Firkantet - Sort

UASHMAMA
129-152-01

En super anvendelig dækkeserviet lavet af det bæredygtige AGGO® papir. Er nem at vedligeholde og kan bruges både til hverdag og fest.
Dækkeservietten kan maskinvaskes, men du kan nemt fjerne mindre pletter med varmt vand og en klud.

Dæk lækkert op til middag med denne fine dækkeserviet.

Beskrivelse

Her får du en flot og anvendelig dækkeserviet, der er produceret efter bæredygtige principper. Den er lavet i det slidstærke AGGO® papir, udviklet af UASHMAMA.
Dækkeservietten er enkelt i designet, og kan både bruges i hverdagen når du vil skåne bordet - men også når du skal dække fint op til middag. Farverne er nøje udvalgt, så de kan matche de mest populære opdækninger.

UASHMAMA kommer fra Italien, og her har familien Marconi dedikeret deres arbejdsliv til at producere bæredygtige og anvendelige produkter. Dækkeservietten her er ingen undtagelse. AGGO® papiret fremstilles af FSC mærket træ fra egen plantage og hele produktionen er 'zero-waste', hvilket betyder at selv de mindste stumper bruges til produktionen.

Du får en dækkeserviet i en rigtig god størrelse. Her er både plads til små og store tallerkener og dit bord bliver skånet for madstænk og rødvinspletter.
Rengøring af dækkeservietten er supernemt. Den tåler nemlig vaskemaskine, så længe du vasker den på skåneprogram. Ved vask vil papir materialet få et mere krøllet look. Er du ikke helt tilfreds med dette, kan du stryge dækkeservietten på lav varme.
Er der blot små pletter på, kan du nemt pletbehandle med varmt vand, mild sæbe og en klud. Du kan naturligvis også vaske dækkeservietten i hånden.

Dækkeservietten måler 48 x 33 cm. Og den er godkendt til fødevarer, så du kan spise direkte af den.

Produktoplysninger

Materiale
Papir
Vaskemaskine
30 grader
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)