Flot oval dækkeserviet i sort fra UASHMAMA

Dækkeserviet, Oval - Sort

UASHMAMA
129-152-08

Dæk op med denne fine dækkeserviet i ovalt snit. Den er superanvendelig, da den er lavet i det stærke AGGO® papir, der kan tåle skånevask. Så er det nemt at gøre den ren igen efter du har spist.
Skån dit bord for madstænk og rødvinspletter med dækkeservietter - kan også snildt bruges ovenpå en dug.

Beskrivelse

Vil du gerne have en dækkeserviet du ikke lige ser andre steder, så skal du kigge nærmere på denne flotte dækkeserviet fra UASHMAMA.
Det ovale snit giver et flot, afrundet udtryk på middagsbordet, der passer helt perfekt til runde tallerkener. På siden af tallerkenen er der god plads til bestikket og en dekorativ serviet - f.eks. i matchende servietring. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen.

Selve dækkeservietten er lavet i det revolutionerende AGGO® papir, der er lavet på FSC mærket træ. Træet er blevet til papirfibre, og fibrene er forarbejdet til dette flotte materiale der er vældig holdbart. Rundt i kanten er en enkelt stikning i konstrast-farve, der bryder det enkle design en smule.
Produktionen af UASHMAMAs produkter er 'zero-waste'. Det betyder at de bruger alt de overhovedet kan, når de syer deres poser, dækkerservietter, kurve osv. De skal derfor ikke producere ekstra emballage til at pakke deres varer ind i - de bruger simpelthen bare af overskuddet. Det er bæredygtigt så det batter, og vi er vilde med det!

Du kan både dække op til hverdag og fest med denne dækkeserviet - og der findes helt sikkert en farve der står godt til dit stel.

Det er virkelig nemt at rengøre dækkeservietten. Er der bare små pletter på, kan du nemt fjerne dem med varmt vand, mild sæbe og en svamp. Er det den helt store tur de trænger til, så tåler de skånevask i vaskemaskinen. Og hvis papiret er for krøllet efter vask, kan de stryges på lav varme.

Dækkeservietten måler 49,5 x 36,5 cm. Og den er godkendt til fødevarer, så du kan spise direkte af den.

Produktoplysninger

Materiale
Papir
Vaskemaskine
30 grader
Farve
Sort

Bedømmelse Anmeldelser (0)