Barú Skumfiduser

Altså...du kender godt skumfiduserne fra BARÚ, ikke? Hvis ikke, så læs endelig videre her på siden. For hvis du kan lide skumfiduser og chokolade, så finder du her de lækreste, fluffy, store, delikate bidder af skumfidus med lys eller mørk chokolade, lys eller mørk karamel, cashewnødder, havsalt, tørrede hindbær og andre herlige lækkerier.
Viser 1-16 af 16 element(er)

Super populære

Hos NORU er skumfiduserne fra BARÚ en klar succes! Både internt og blandt vores kunder. Det er en super populær vare, som vi selv elsker, og som også mange af vores kunder har fået øjnene op for. Vi kan se, på de ordrer vi får, at der er mange, der lige bestiller en pakke eller to af disse herlige lækkerier med, når de alligevel bestiller kaffe og te hos os. Og vi forstår dem - for hold da helt op, hvor smager de bare skønt!

Kvalitetsslik

Her er tale om en slags luksus-skumfiduser, som er blevet forkælet og beriget med god chokolade og i nogle tilfælde også med lækker karamel og andre delikate sager. Nogen vil mene, at her er tale om vidunderlig voksenslik - formodentlig fordi kvaliteten på dette slik er så høj. Men bestiller du det som lækker voksen-slik, så husk at gemme pakken godt i køkkenskabet! For vi garanterer for, at når familiens yngre medlemmer finder ud af, hvor godt sådan noget kan smage, så kommer det til at svinde meget hurtigt i pakken.

Geniale flowpacks

Hos NORU finder du mange forskellige dejlige varianter af de lækre skumfiduser med chokolade fra BARÚ. En helt vidunderlig ting ved disse lækkerier er, at hver eneste enkelt stykke skumslik er indpakket separat. De kommer altså i flowpacks, hvilket er helt genialt, for dermed er det let at tage et par stykker med i tasken eller lommen (eller i madpakken). Samtidig sikrer de praktiske flowpacks, at de enkelte chokoladeovertrukne skumfiduser ikke så let udtørres og bliver kedelige i overfladen, når først pakken er åbnet.

Der er altid en anledning...

Det er vores påstand, at der altid er en anledning til (eller undskyldning for) lige at snuppe en skumfidus (eller to...eller tre...) fra BARÚ. Brug dem f.eks. således:
  • Ha' et par af disse fantastiske skumfiduser i tasken eller lommen, til når du pludselig får lyst til lidt sødt på køreturen eller på arbejdet. Til når du bliver drøntræt, fordi nattesøvnen ikke har været for god (sukker kvikker som bekendt gevaldigt op). Til når du har brug for lidt selvforkælelse. Til når du har brug for lidt lækkert at tilbyde andre.
  • Ha' en pakke af de lækre skumfiduser i skrivebordsskuffen på arbejdet. Men husk, at når dine kolleger først har fundet ud af, hvilke lækkerier din skuffe rummer, så kommer du nok til at opleve, at mange lige slår et smut forbi din plads for at hyggesnakke...
  • Ha' forskellige slags BARÚ skumfiduser i skabet i tekøkkenet på arbejdet. Så kan der altid blandes en skål forskellige skønne og opkvikkende lækkerier til de lange eller vigtige møder. Og til når der kommer kunder eller andre gæster.
  • Brug forskellige af disse himmerrigsmundfulde som fredagdslik til de voksne i familien. For hvorfor er det kun børnene, der skal have noget ekstra lækkert om fredagen? Eller lørdagen?
  • Servér dem for naboen eller andre til den hurtige kop kaffe. Eller servér dem til søndagskaffen med familien i stedet for hjemmebagt kage, der både kræver tid og besvær at fremtrylle. Eller sæt en stor skål forskellige af disse herligheder på middagsbordet for vennerne i stedet for dessert. Vi tør (næsten) garantere, at du ikke får klager over det.
  • Tag en pakke af disse herlige skumfiduser med, når du skal besøge din gamle farmor eller onkel på plejehjemmet. For her er jo tale om slik, som selv folk, der ikke længere har så mange tænder i munden, sagtens kan nyde. Er det helt galt med tænderne, er det måske en ide lige at undgå varianterne med cashew-nødder og tørrede bær, men alle de andre varianter er lutter bløde lækkerier, som næsten kan tygges med gummerne.
  • Har du et venteområde, en frisørsalon, en reception eller lignende, så ved du helt sikkert allerede godt, at mennesker der venter almindeligvis sætter stor pris på at blive forkælet. Her vil en lækker skumfidus fra BARÚ helt sikkert vække lykke i stedet for hårde firmabolsjer eller de der små stykker alt for bitter chokolade, som ofte serveres som et lille "treat" til en kop kaffe, eller som står på receptionsdisken.
  • Brug dem til at lære dine unger, hvad kvalitetsslik (fremfor farvestrålende e-nummer-bomber) kan. Men vid, hvad du gør. For derefter kan du formodentlig ikke længere have dine BARÚ-lækkerier for dig selv.
  • Giv dem som værtinde- eller venindegaver. Og læg dem i gavekurve med lutter dejlige ting. Brug dem som adventsgaver. Giv dem som undskyldning. Som opmuntring. Ja, giv dem i det hele taget til andre, når du ønsker at sprede lidt glæde. De virker!

BARÚ skumslik hos NORU

Som mere end antydet ovenfor findes der nærmest uendeligt mange situationer, hvor en BARÚ skumfidus bare vil være helt perfekt. Og mange anledninger til at spise dem, servere dem eller give dem væk i gave.
Hos NORU har vi et rigtig godt udvalg af de forskellige lækre varianter. Og ikke mindst så kan du både få dem i små pakker med bare 4 stk. herlig chokoladeovertrukken skumslik, i pakker med 8 stk. og i kæmpe pakker med hele 1.000 gram - ca. 75 stykker. Sidstnævnte egner sig nærmet perfekt til den store familie, som gave til en sand sukkergris, og ikke mindst til arbejdspladser, møderum, venteværelser, receptioner etc.
Som noget helt særligt kan du også få varianter i form af chokoladebarer. Og til slut - og slet ikke mindst - så har vi hos NORU også to nærmest geniale veganske udgaver af BARÚ's lækre skumfiduser! Se hele herligheden andetsteds her på siden.
Velbekomme - siger vi bare!