ICED Espresso

Servér en lækker iskaffe på ingen tid, med ICED Espresso fra Farm Mountain. Det har aldrig været nemmere at forkæle dig selv og dine gæster med skøn iskaffe i solen.
Der er mange forskellige smagsvarianter at vælge mellem - og endda også en helt uden koffein!

Viser 1-8 af 8 element(er)

Vil du også gerne hoppe med på iskaffe-bølgen? Så er du kommet til det helt rette sted.

De færdigbryggede espresso kaffer fra Farm Mountain gør det supernemt for dig at servere lækker iskaffe. Der findes 4 forskellige smagsvarianter, 2 "uden smag" og en koffeinfri. Der er altså en kaffe til alle.
Skulle du ønske en anden smag end det du finder her? Så kan vi anbefale dig at bruge Original Sweet varianten og tilsætte kaffesirup. Det er f.eks. meget populært at lave en lakrids variant på denne måde, og det er også noget der bliver nydt her hos NORU.

Sådan laver du den helt perfekte iskaffe

Du skal egentlig bare bruge ICED Espresso, mælk og isterninger. Men herfra er der mange forskellige måder at lave iskaffen på, og det giver også dig flere muligheder for at glæde dine gæster.

Den helt klassiske måde er at tage et stort glas og fylde 4-6 isterninger i. Så hælder du 30 - 60 ml ICED Espresso i, mængden afhænger af hvor stærk du vil have den. Er du i tvivl, så er en tommerfinger regel at til et lille glas skal du bruge 30 ml, mens du til et stort glas skal bruge op til 60 ml.
Fyld glasset op med mælk og rør gerne rundt for at fordele kaffen i glasset. Og så er iskaffen faktisk klar til servering.

Vil du gerne have en mere cremet iskaffe og har du lidt bedre tid, så kan du blende alle ingredienserne. Du fylder det bare op i blenderen og giver det et par minutter (til isen er knust) og serverer i stort glas. Det er især et kæmpe hit hvis det er i en mere festlig anledning, drinken er i hvert fald en fest i sig selv.

Brug ICED Espresso når du laver drinks

Espresso Martini har gjort sit indtog på den danske cocktail scene. Og det er virkelig nemt at lave, især hvis du vælger at bruge ICED Espresso til det. Du skal bare bruge følgende:

  1. 4 cl vodka
  2. 4 cl Kahlúa
  3. 4 cl ICED Espresso

Det hele shakes med is til der opstår kondens på ydersiden af shakeren. Og voilá, hæld cocktailen op i et passende cocktail glas og server for dine glade gæster.