Lysegrøn Swirl Glas fra Anna Von Lipa

Swirl Glas - lysegrøn

Anna von Lipa
91-104-03

Smukt og populært krystalglas med swirl mønster, fra Anna von Lipa. Det lysegrønne glas er et alsidigt og elegant drikkeglas, som både kan bruges til hverdag og når du skal gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

Glassene er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

Beskrivelse

Smukke mundblæste krystalglas fra Anna von Lipa. Disse unikke håndlavede og meget populære swirl glas, har fået den smukkeste lysegrønne farve. Navnet 'Swirl', kommer af glasses hvirvelende mønstre som omslutter den mundblæste krystal. 

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glassene blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter.

Glassets mål
Højde: 9,5 cm
Diameter: 7 cm
Indhold: 250 ml

Anna von Lipa's swirl serie er produceret i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Du finder vores skønne sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
250 ml
Farve
Grøn

Vedhæftninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)