Lyon Cocktailglas I gul fra Anna Von Lipa

Lyon Cocktailglas - Citron

Anna von Lipa
91-104-17

En smuk krystal cocktailglas fra Anna von Lipa. Cocktailglasset er mundblæst og lavet i genbrugs glas. Glasset har med sin simple statur, sin lækre gule farve og sit rillet mønster, fået en god blanding, som giver et enkelt design med et lækkert twist. Glasset kan indeholde 415 ml.

Er glassene udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i disse smukke Lyon glas - så skriv endelig til info@noru.dk.

Glassene er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

Beskrivelse

Smukt mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa. Dette unikke håndlavede og farverige Lyon cocktailglas, begejstre øjet med sin smukke gule farve - citron. Cocktailglasset  har fået et smukt rillet mønster, som er blæst ind i krystallen, og giver et unika-twist til glassets simple statur. Krystalglassene er lavet af genbrugs glas og kan indeholde 415 ml cocktail.

Lyon cocktailglas fås i flere fantastisk smukke farver. Så skal du bruge mere end et cocktailglas, så er disse krystal cocktailglas både pæne at blande på tværs af farver eller holde i samme farve. Find alle vores cocktailglas her.

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glas blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene, som dermed blot kendetegner at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas.

Anna von Lipa's Lyon serie er produceret i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Med krystalglas fra Anna von Lipa finde urdu både drikkeglas, vinglas champagneglas, kander og skåle. Glassene kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Du finder hele vores fantastiske udvalg af glas krystal fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
415 ml
Farve
Gul

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)