Big Confetti Glas - rosa, gul, turkis fra Anna Von Lipa

Big Confetti Glas - Rosa / Gul / Turkis

Anna von Lipa
91-104-47

Smukke og populære krystalglas med store ovalspots i turkis, rosa og gul, fra Anna von Lipa. En særlig blanding af dansk design og tjekkisk glaskunst har fremkaldt dette smukke bud på et glas.

Glasset er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

199,00 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Smukke mundblæste krystalglas fra Anna von Lipa. Disse unikke håndlavede og meget populære confetti glas, er lavet i klar krystal med store ovalspots. Glassene har fået det smukke abstrakte mønster i turkis, rosa og gul farve. 

Confetti glassets design er et møde af tjekkisk glaskunst og et dansk livsglad design. Det smukke mønster er skabt ved hjælp af en speciel teknik, hvor farverne sprøjtes på glasset. Et møde mellem to kunstarter, som danner et perfekt festligt krystalglas til hjemmet, som helt sikkert fanger øjet.

Da glassene er mundblæste er hvert glas unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Glas blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene, som dermed blot kendetegner at glasset er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalglasset er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges som drikkeglas eller til servering af mad - såsom desserter.

Glassets mål
Højde: 9,5 cm
Diameter: 7 cm
Indhold: 250 ml

Anna von Lipa's Confetti serie er produceret i Böhmen i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglassene fra Anna von Lipa kan både stå alene, men er også meget flotte at blande på kryds og tværs, af de mange smukke glasserier og farver. Se hele vores udvalg fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
250 ml
Farve
Gul
Lyserød
Turkis

Vedhæftninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)