Lyseblå Dahlia Vase i glas fra Anna Von Lipa

Dahlia Vase - lyseblå

Anna von Lipa
91-147-02

En flot mundblæst vase i krystalglas fra Anna von Lipa. Vasen har fået de smukke bløde hvirvlende former, som giver det elegance og et særligt roligt design. Her finder du vasen i den flotte lyseblå farve.

Er Vasen udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i denne smukke vase - så skriv endelig til info@noru.dk.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Dahlia vasen fra Anna Von Lipa, er en elegant vase som er lavet i genbrugs glas. Vasen er opkaldt efter de mexicanske Dahlia blomster, som dens hvirvlende mønster efterligner. Vasen er mundblæst i krystal glas, og har fået den smukkeste lyseblå farve. En stor og elegant vase med kapacitet til 5000 ml, så den kan indeholde en dejlig smuk buket blomster. Dahlia vasen er designet af Jytte Correll, som er ejer af Anna von Lipa.

Da vasen er mundblæst er hver vase unik. Derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Vasen blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at vasen er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. 

Anna von Lipa's Dahlia serie er produceret i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst vase i krystalglas, lidt mere end et masseproduceret vaser, og leveringen kan også nemmere varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
5000 ml
Farve
Lyseblå
Diameter
21,5 cm
Højde
22 cm

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)