• -25%
  • Økologisk
The Organic Company Gavesæt - earth (1 viskestykke, 2 x karklud)
The Organic Company Gavesæt - earth (viskestykke, 2xkarklud)
The Organic Company Gavesæt - earth (1 viskestykke, 2 x karklud)
The Organic Company Gavesæt - earth (viskestykke, 2xkarklud)

Gavesæt II - Earth

The Organic Company
97-50-01

Et flot og virkelig lækkert gavesæt fra The Organic Company - Gavesættet indeholder ét lækkert viskestykke i farven Clay stone og to klarklude i Clay stone og karamel - Visketsykket og karkludene er vævet i 100% økologisk bomuld. Et lækkert gavesæt, som vil glæde en heldigt modtager.

202,50 kr. 270,00 kr. -67,50 kr.

Beskrivelse

Her har du et perfekt og langtidsholdbart gavesæt til hjemmet. Mangler du housewarming gaven, studentergaven, fødselsdagsgaven, julegaven, adventsgaven eller måske bare en tak for hjælpen gave. Så er dette sæt far The Organic Comapany en lækker luksuriøs gave som alle kan bruge. Gavesættet indeholder ét viskestykke og to karklude som er er vævet i 100% økologisk bomuld. Dette gør dem lækre bløde og af højeste kvalitet. Viskestykket og den ene karklud har fået ler-farven Clay stone, og den anden karklud har fået en flot karamel-farve. Flotte jord-farver som gør dem passende i langt de fleste hjem.

Gavesættet har et fint lille bånd rundt om sig, som gør det endnu mere luksuriøst at se på. En perfekt gave til en heldig modtager.

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld

Størrelse
Viskestykke: 53 x 86 cm
Vaskeklud: 30 x 35 cm

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Materiale
Bomuld
Vaskemaskine
Ja
Farve
Brun

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)