Hobnail Tapas Krystal Skål, 11,5 cm fra Anna Von Lipa

Hobnail Tapas Skål, 11,5 cm - Krystal

Anna von Lipa
91-74-05

En populær mundblæst glasskål fra Anna von Lipa. Den klare krystal glasskål, har fået det populære piggede design som giver den en smuk blanding af elegance og hårdhed.

Skålen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud skål for skål, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på skålens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Hobnail tapas skål fra Anna von Lipa, er en lille mundblæst glasskål lavet i krystalglas. En smuk og elegant glasskål, som med sit piggede design også får end kendelse af robusthed indover sig. Skålen her er lavt i klar glas, og glasset som anvendes til at lave skålen er genbrugsglas. 

Det piggede design er meget populært blandt Anna Von Lipas mange smukke glas-varer. Mønsteret er traditionelt tjekkisk design blandet med et innovativt design, et mønster som i den grad glæder øjet, og appetitten.

Den fine lille Hobnail skål, måler 11,5 cm i diameter, hvilke gør den perfekt til en omgang lækre tapas serveringer. Skålen kan også bruges som pynteskål til f.eks. smykker eller andre små ting derhjemme, som trænger til en smuk beholder.

Da skålen er mundblæst finder du ikke to som er ens. Farverne i skålene kan derfor falde forskelligt ud skål for skål, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan nemt forekomme. Disse variationer kan forekomme da mundblæste glas-ting, blæses i flere lag, hvorfor der f.eks. ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Disse små variationer er blot små kendetegn på, at glas-varen er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalskålen er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges til servering af madvarer.

Alle Anna von Lipa's mange glas-serier er produceret i Tjekkiet, af specialiserede glasværker, der har speciale i mundblæste glas. I produktionen af krystalserierne er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Klar
Diameter
11,5 cm
Højde
7 cm

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)