Nordic Vanilla Tekop (45 cl) fra Broste Copenhagen

Nordic Vanilla Tekop

Broste Copenhagen
52-61-34

En lækker stor tekop med plads til hele 45 cl. Tekoppen er lavet i den smukke Nordic Vanilla serie, hvor den hvide glasur med små sorte prikker i, sætter prikken over i'et på denne lækre kop.

Koppen kommer først d. 7/3-2022, men skal du være en af de første til at have den flotte kop stående derhjemme, så kan du forudbestille den nu!

Beskrivelse

Så er den her! Tekoppen med plads til en masse lækker te fra Broste Copenhagen. Tekoppen kan indeholde hele 45 cl, og udover det, så har den fået det smukke og rå Nordic Vanilla design. Den råhvide glasur med de små sorte prikker, giver koppen det sidste lækre touch. Koppen er håndlavet og har med den runde flotte facon, en let blødhed over sig.

Navnet Nordic Vanilla og selve serien, hvor den råhvide farve og de små 'vaniljepletter', giver serien et roligt og sødt udtryk. Derudover er koppen og alt andet i serien  håndlavet, og i hele processen som hver del gennemgår, vil tekstur, luftbobler og farve nemt varierer fra del til del. Derfor skal forskellighederne i hele Nordic Vanilla serien ikke ses som fejl, men i stedet ses som kvalitet og unika.

Produktoplysninger

Materiale
Stentøj
Ovn
Nej
Opvaskemaskine
Ja
Mikroovn
Ja
Kapacitet
450 ml
Farve
Hvid
Diameter
9 cm
Højde
10 cm
Bredde
10 cm

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)