3 stk. Karmen Krukke fra Broste Copenhagen

Karmen Krukker, Cinnamon

Broste Copenhagen
52-147-08

Et flot sæt brun / grønne krukker til udendørs brug. Skal skal du pynte haven, altanen eller terrassen med fine planter, så er disse tre smukke krukker et godt valg. Krukkerne kommer i tre forskellige størrelser og er lavet i ler.

Beskrivelse

Med Karmen Krukke sæt fra Broste Copenhagen, får du hele tre smukke krukker til udendørs brug. Krukkerne har fået et smukt og klassisk design, med en lækker brun/grøn farve. Alle tre krukker er lavet i ler med hul i bunden og så har de fået hver deres størrelse, så du kan plante lige det du forestrækker.

Ved at have tre ens krukker, skaber du nemt en lækker harmoni og rød tråd udenfor. Du kan enten placerer krukkerne sammen, hvor de med hver deres planter i, skaber en dejlig ro for øjet, men stadig med et twist af forskellighed. Du kan også stille krukkerne i forskellige hjørner af terrassen eller dele dem helt op, i forskellige udendørs arealer, for at skab den røde tråd, men hvor hver krukke alligevel ses individuelt i forskellige miljøer.

Med disse tre smukke krukker har du altså et hav af muligheder for at vælge, hvordan du synes de passer ind i dit udendørs område. 

Karmen krukkerne er kun til udendørs brug, men tåler ikke frost.  

Mål på krukkerne

Lille krukke: 30 x 30 cm
Mellem krukke: 40 x 40 cm
Stor krukke: 50 x 50 cm 

Produktoplysninger

Materiale
Ler
Farve
Brun
Tåler frost
Nej
Antal
3 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)