Bettie vase, grøn, stor fra Bloomingville
Smuk vase fra Bloomingville. Her den grønne Bettie, stor
Bettie vase, grøn, stor fra Bloomingville
Smuk vase fra Bloomingville. Her den grønne Bettie, stor

Bettie Vase, Grøn

Bloomingville
86-147-01

Smuk vase til hjemmet. Bettie vasen kommer virkelig til at pynte for enden af spisebordet. Eller i gangen, med en fin buket blomster i. Ja, det er jo faktisk blot fantasien der sætter grænser for, hvor du vil sætte denne store, flotte grønne vase. Vasen er 24 cm høj, og har en diameter på 21 cm. Så der er altså masser af plads til, at have en stor buket stående. 
Du kan også, hvis du er en ligeså stor plante-fanatiker som jeg, have stiklinge i vasen. F.eks. hvis du har en monstera, som du vil dele, så kan du have stiklingen af den stående fremme i denne flotte vase.

Beskrivelse

Denne smukke grønne vase fra Bloomingville, skal nok give dit hjem kulør. Bettie vasen er lavet i smukt farvet glas. Denne vase er smaragdgrøn.

Sæt vasen i entréen og hav nogle flotte, tørrede blomster stående i. Du kan også sætte den på køkkenbordet, sofabordet, eller spisebordet og have en smuk buket blomster fremme.
Vasen er også høj nok til, at du f.eks. kan have monsetra stiklinge i vasen, så du kan få dig en helt ny, ekstra plante. Og så ser sådan et enkelt, fint monsterablad jo også bare helt vildt fint ud.

Specifikationer:

Højde: 24 cm
Diameter: 21 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grøn
Diameter
21 cm
Højde
24 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)