• Ny
Davine vase, grøn, fra Bloomingville

Davine vase, grøn

Bloomingville
86-147-05

Smuk vase til hjemmet. Davine vasen kommer virkelig til at pynte for enden af spisebordet. Eller i gangen, med en fin buket blomster i. Ja, det er jo faktisk blot fantasien der sætter grænser for, hvor du vil sætte denne, flotte grønne vase. Vasen her er 38 cm høj, og har en diameter på 16 cm. Så der er god plads til, at have en fin buket stående. Du kan endda have en høj buket stående i vasen. Den fine form på vasen gør, at du nemt kan sætte den sammen med hvilke som helst andre vaser du har derhjemme, det kommer bare til, at se endnu mere personligt ud.
Du kan også, hvis du er en ligeså stor plante-fanatiker som jeg, have stiklinge i vasen. F.eks. hvis du har en monstera, som du vil dele, så kan du have stiklingen af den stående fremme i denne flotte vase.

Forventet afsendelse: 4-8 hverdage 🚛
489,00 kr. Inkl. moms

5 stjernet kundeservice 5-stjernet kundeservice

Du kan ringe til os alle hverdage mellem 9 og 16 - eller fange os på chatten helt frem til kl 22!

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

Denne smukke grønne vase fra Bloomingville, skal nok give dit hjem kulør. Davine vasen er lavet i smukt farvet glas og er hele 38 cm høj. Du kan nemt sætte denne vase sammen, med de andre unikke vaser fra Bloomingville. Eller, hvis du har en vase derhjemme, som du tænker kan pynte sammen med denne, så kan du skabe din egen, helt personlige stil. Vasen er også høj nok til, at du kan bruge den som gulvvase.

Sæt vasen i entréen og hav nogle flotte, tørrede blomster stående i. Du kan også sætte den på køkkenbordet, sofabordet, eller spisebordet og have en smuk buket blomster fremme.
Vasen er også høj nok til, at du f.eks. kan have monsetra stiklinge i vasen, så du kan få dig en helt ny, ekstra plante. Og så ser sådan et enkelt, fint monsterablad jo også bare helt vildt fint ud.

Specifikationer:

Højde: 38 cm
Diameter: 16 cm

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grøn
Diameter
16 cm
Højde
38 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)