Harlequin Glas i lyserød fra Anna Von Lipa

Harlequin Glas - Rosa

Anna von Lipa
91-104-72

Harlequin glas er et smukt mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa. Det skønne mønster som er blæst ind i glasset, er inspireret af den velkendte figur Harlequin, fra den italienske Commedia dell’arte. En blanding af det klassisk elegante design og et legenede udtryk. En skønt krystalglas der kan indeholde 250 ml og som har får en smuk lyserød farve - rosa.

Glassene er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at glasset er mundblæst.

Beskrivelse

Disse håndlavede Harlequin glas fra Anna von Lipa, er mundblæste i genbrugs glas og har fået et smukt, elegant og klassisk design blandet med et sjovt anerledes udtryk. Mønsteret er blæst ind i glasset og er inspireret af den velkendte figur Harlequin, fra den italienske Commedia dell’arte. Det populære krystalglas kan indeholde 250 ml. og kommer her i en smuk lyserød farve - rosa. 

Produktionen af glasset

Da hvert glas er mundblæst og lavet individuelt, finder du ikke to glas der er ens. Hele produktions-processen som glasset gennemgår, gør at ikke to glas har helt samme farve, tykkelser, mønster og luftbobler. Et glas blæses i flere lag, og i mellem legende kan der forekomme disse smukke udtryksfulde luftbobler. Dette er blot et udtryk for at glassene er håndlavet. Luftbobler i glasset er dermed ikke en fejl, men et tegn på kvalitet og skønhed. Disse krystal drikkeglas er skabt uden bly, hvilket gør glasset fødevaregodkendt og du kan derfor både bruge det som drikkeglas, eller til servering af mad.

Hele Harlequin serien fra Anna von Lipa, er produceret i den historisk region Bøhmen i Tjekkiet. Glassene er skabt af glaspustere der er specialiseret i mundblæste glas. I hele produktionen af krystalglassene er det de specielle ingredienser vand og sand, der gør forskellen. Hvert enkelt produkt har gennemgået en lang fremstillingsproces med mange led, og er fremstillet individuelt, så ikke to er ens. For at gøre glassene i en serie så ens som muligt, har en snedker dog skabt en træform, som skal give produktet den ønskede størrelse, mønster og form. Den lange fremstillingsproces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringstiden kan også nemmere varierer.

De smukke farverige krystalglas fra Anna von Lipa er både smukke hver for sig, men også på tværs af serier og farver. Kombiner lige præcis de glas du kan lide, og få det udtryk på bordet som du ønsker. Hos NORU finder du et hav af forskellige mønstre, størrelser og farver. Vi har både vinglas, skåle, cocktailglas, champagneskåle og drikkeglas. Så tag det kig på vores smukke udvalg fra Anna von Lipa lige her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
250 ml
Farve
Lyserød
Diameter
7 cm
Højde
9,5 cm

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)