Elipse Vase i grey smoke fra Anna Von Lipa

Elipse Vase - grey smoke

Anna von Lipa
91-147-05

En smuk grå krystal vase fra Anna Von Lipa. Vasen har fået et smukt tvivlende mønster og en klassisk oval facon, som giver den et dejligt roligt og flot udtryk.

Er Vasen udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i denne smukke vase - så skriv endelig til info@noru.dk.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Elipse Vase er en flot mundblæst krystal vase fra Anna Von Lipa. Vasen er lavet af profesionelle glaspustere i Tjekkiet og er mundblæst af genanvendeligt glas. Elipse Vasen er designet af Jytte Correll, ejeren af Anna von Lipa, og har fået en afskåret geometrisk ellipseform med et smukt mønster der hvirvler omkring vasen - dette giver vasen et nordisk inspireret symmetrisk look. Et forfriskende og alligevel elegant design som klæder langt de fleste hjem. Her fås vasen i den smukke grå farve - grey smoke. 

Vasen er mundblæst i fire lag, hvilke gør at der kan forekomme luftbobler, som derfor ikke ses som en fejl men som et unika i hver vase. Hver vase er unik, og hele den lange produktion som vasen gennemgår, gør at både farve, mønster og størrelse kan varierer en smule. Vasen er mundblæst krystalglas, og får at opnå en så ensformet facon, mønster og størrelse som muligt, laves en træform til vasen af en snedker. I produktionen af krystalserierne er det specielle vand og sand en særlig ingrediens, som blandt andet gør produkterne så smukke. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt hus Anna Von Lipa, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst vase i krystalglas, ofte lidt mere end en masseproduceret vase, og leveringen vil derfor også varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grå
Diameter
15 cm
Højde
23 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)