Confetti Vase I evergreen fra Anne von Lipa

Confetti Vase - evergreen

Anna von Lipa
91-147-09

En flot mundblæst krystal vase, med et smukt design. Vasen har fået Anna von Lipas populære confetti print - Her er farverne gul, grøn og hvid.

Er Vasen udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i denne smukke vase - så skriv endelig til info@noru.dk.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Confetti vasen fra Anna Von Lipa, er en smuk og elegant krystal vase med et enkelt aflangt design. Vasen har fået den smukke confetti mønster. Vasen her er i klart glas, med grønne, gule og hvide pletter. En vase som giver et dejligt farverigt touch til hjemmet, med dens skønne farver. Confetti vasen passer ind i langt de flere hjem og pynter flot både i stue, køkken og entre. 

Så sæt lidt kulør på hjemmet med Anna Von Lipas smukke og mundblæste Confetti vase i evergreen.

Om produktionen af vasen

Vasen er mundblæst i fire lag, hvilke gør at der kan forekomme luftbobler, som derfor ikke ses som en fejl men som et unika i hver vase. Hver vase er unik, og hele den lange produktion som vasen gennemgår, gør at både farve, mønster og størrelse kan varierer en smule fra vase til vase.

Vasen er mundblæst krystalglas, og får at opnå en så ensformet facon, mønster og størrelse som muligt, laves en træform til vasen af en snedker. I produktionen af krystalserierne er det specielle vand og sand en særlig ingrediens, som blandt andet gør produkterne så smukke.

Den lange proces, som det er at producere hvert produkt hus Anna Von Lipa, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst vase i krystalglas, ofte lidt mere end en masseproduceret vase, og leveringen vil derfor også varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grøn
Gul
Hvid
Klar

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)