Tapas Apricot Skål fra Anna Von Lipa - Skål i mundblæst krystal glas
Anna Von Lipa - Tapas Apricot skål. Super fine farvesammensætninger
Tapas Apricot Skål fra Anna Von Lipa - Skål i mundblæst krystal glas
Anna Von Lipa - Tapas Apricot skål. Super fine farvesammensætninger

Tapas Apricot Skål

Anna von Lipa
91-74-12

En smuk og farverig glas skål fra Anna Von Lipa. Skålen er mundblæst og du finder derfor ikke to skåle der er helt ens. Skålen har fået de smukke abrikos farver - fersken, hvid og lyserød

Er skålen udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i dennne smukke tapas skål - så skriv endelig til info@noru.dk.

Skålen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud skål for skål, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på skålens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Tapas Apricot Skål er en smuk mundblæst krystal skål, med det smukkeste mønster. Skålen fra Anna Von Lipa, er lavet i klar glas og har fået et fint enkelt design. Mønsteret på skålen er pletter i forskellige størrelser og i tre smukke farver - fersken, lyserød og hvid. 

En rigtig flot skål der har de dejligste forårsfarver. Skålen passer ind i langt de fleste hjem, og kan både bruges som serveringsskål eller pynteskål. Brug den til dine smykker, til bær, slik, dressinger, eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Produktionen af skålen

Skålen er mundblæst og lavet i flere lag af krystal glas. Da skålen er mundblæst finder du ikke to som er ens. Farverne i skålene kan derfor falde forskelligt ud skål for skål, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan nemt forekomme. Disse variationer kan forekomme da mundblæst glas, blæses i flere lag, hvorfor der f.eks. ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Disse små variationer er blot små kendetegn på, at glas-varen er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalskålen er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed både kan bruges til servering af madvarer.

Alle Anna von Lipa's mange glas-serier er produceret i Tjekkiet, af specialiserede glasværker, der har speciale i mundblæste glas. I produktionen af krystalserierne er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Hvid
Lyserød
Orange

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)