Sky Biopejs i Hvid med beslag og stang i Rose gold fra Le Feu

Sky Biopejs, Hvid / Rose Gold - Lofthængt (120 cm)

Denne eksklusive biopejs kan nu komme hjem og hænge i din stue!
Samme fantastiske kvalitet som resten af Sky serien, men denne hvide pejs kommer med beslag, stang og brænder med Rose Gold overflade. Det giver pejsen et virkelig flot udtryk og understreger blot det smukke design.

Med en biopejs i huset undgår du besværet ved at få installeret en almindelig pejs, der kræver både skorsten og ventilation. Denne biopejs skal blot hænges op i det medfølgende loftbeslag, og så er du klar til at få hygge-ild ind i din stue.

12.999,00 kr.

Beskrivelse

At få installeret en pejs, kan være noget af en omgang. Heldigvis kræver en biopejs blot et par skruer i loftet og så er du klar til levende ild i dit hjem.
Sky biopejsen fra danske Le Feu er gudesmuk at se på, især når flammen fra etanolen stille brænder.

Der er ingen lugtgener ved at have en tændt biopejs. Den afgiver heller ikke sod og du undgår helt træ-drysset fra brændet, det skal hentes ind udefra. Det har aldrig været nemmere at få en hyggelig varmekilde derhjemme.
Du skal blot hælde bioetanol i brænderen og tænde. 2 liter bioetanol kan holde ild i pejsen i 6 timer, så der er rigelig tid til at nyde varmen og hyggen.
Pejsen afgiver 3 KW varme og vil hæve temperaturen i rummet med 3-4° på 40 kvm. Så den kan også være et fint alternativ til andre opvarmningsformer.

Der medfølger stang på 120 cm og beslag til ophængning - i den flotte Rose Gold farve. Pejsen skal helst hænge 60-80 cm over gulvet, så vil du hellere have en anden længde på stangen kan vi naturligvis også klare den.
Sky pejsen kan dreje 360 grader så du kan få varmen ud i flere retninger på en aften.

Pejsen måler 52 x 35 x 49 cm.
Den er lavet i 2,3 mm S235 stål, der er malet med varmebestandig maling.

Produktoplysninger

Materiale
Stål
Farve
Guld
Hvid
Højde
35 cm
Bredde
52 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)