Squeeze vase, Visible i citron farve fra Anna von Lipa

Squeeze Vase, Visible - Citron

Anna von Lipa
91-104-58

En flot og dekorativ vase af krystal glas, med en sjov form. Vasen har fået 'klem' forskellige steder, hvilket giver den sit skæve og flotte design.
Vasen har en god størrelse til en flot buket blomster, men er også fin at have stående tom.

725,00 kr.

Beskrivelse

Squeeze vasen i Opal farverne fra Anna von Lipa er en flot og sjov vase at se på, som med sit lidt skæve design kan pynte flot op i dit hjem. Den skæve form på vasen fås ved at klemme den brændende varme krystal med en klud - og der er derfor ikke 2 vaser der er helt ens.
Denne flotte Visible vase kommer i en afdæmpet gul farve, der blender fint ind i de fleste hjem. Vasen er i gennemsigtig glas.

Vasen er mundblæst og lavet af genanvendeligt glas. Den er produceret i Böhmen i Tjekkiet, af en specialiseret glaspuster. Da vasen er mundblæst i flere lag, og blevet klemt med en klud, får hver vase sin egen farve, tykkelse og form - og der kan forekomme luftbobler. Disse luftbobler anses ikke som en fejl, men som unika der gør vasen til sin helt egen.

Vasen er 38 cm høj.

I produktionen af krystalvaser er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Krystalvasen er skabt uden bly og er derfor også godkendt til fødevarer - skulle du have lyst til at servere din mad på en lidt anderledes måde.
Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalglas, ses og opleves så snart du får vasen i hånden. Derfor koster en mundblæst krystalvase lidt mere end en masseproduceret vase - og leveringen kan også nemmere varierer.

I Squeeze serien finder du også en masse smukke glas i mange farver at vælge mellem. Se hele vores udvalg af krystalglas fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Gul
Højde
38 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)