Boris tæppe i Dark Carafe Brown (200 x 140 cm) fra Broste Copenhagen

Boris Tæppe, Carafe Dark Brown (200x140 cm)

Skønt tæppe i tyk og blød bomuld, der kan skabe den helt rette stemning i dit hjem.
Brug det som underlagt under bord eller stole - eller bare som pynt på gulvet. Mulighederne er mange og længere nede på siden finder du forskellige tips til indretningen med dette lækre tæppe.

Beskrivelse

Dette skøne tæppe i blød bomuld, er som skabt til at skabe den rette stemning i din stue. Brug det under sofabordet på det bare gulv, for at bryde de store flader og match din indretning på reolerne op med den brune farve.

Du kan også bruge tæppet i dit soveværelse, hvor det altid er rart at stå på et blødt tæppe mens du klæder dig af. Så undgår du at få kolde fødder og du kan skabe den helt rette hyggestemning i rummet.

Tæppet kan også fungere som et tæppe 😉 Det er oplagt at lægge på gulvet i entréen, så du fjerner kulden og fødderne og bare gør det rart at tage udeskoene af. De forskellige størrelser som tæppet kommer i gør, at det er muligt at finde lige den størrelse der passer ind i din entré.

Det er nemt at rengøre tæppet. Det kan enten støvsuges eller vaskes på skånevask i vaskemaskinen. Du kan naturligvis også tage det udenfor og banke det.

Tæppet måler 200 cm i længden og er 140 cm bredt.

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Farve
Brun
Bredde
140 cm
Længde
200 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)