Patio terassevarmer, rund fra Le Feu

Patio Terrassevarmer, Rund

Skøn terassevarmer, i et lækkert tidsløst design der passer ind når du skal skabe den rette stemning i din lounge. Lavet i samme gode kvalitet, som biopejsene fra Le Feu.
Nyd sommeraftenerne i længere tid, og tænd op i terassevarmeren der ikke bare bringer varme, men i den grad også er med til at sprede en hyggelig stemning.

11.997,00 kr.

Beskrivelse

Denne terassevarmer er helt perfekt når du skal indrette din terasse eller altan - og gerne vil skrue helt op for luksus fornemmelsen!
Terassevarmeren er lavet i sprøjtelakeret jern, så det er en holdbar ven du får dig her. Kvaliteten er lige så god som i de fantastiske biopejse Le Feu også laver.

I toppen er der indsat et 5 mm tykt glas, der går hele vejen rundt således at der er både udsyn til og varme fra ilden lige meget hvor du står eller sidder henne.
Du betjener nemt terassevarmeren fra dens kontrolpanel.

Der bruges gas til at gå liv i ilden, og her har du frit valg om du vil bruge 5 kg, 10 kg eller 11 kg gasflasker i - de passer allesammen ind i bunden, hvor du nemt kan skifte gassen bag den praktiske låge.

Under terassevarmeren er der hjul, så du let kan flytte rundt på den. Og køber du et cover til den, så behøver du slet ikke stille terassevarmeren ind når den ikke er i brug. Med cover på kan den stå ude, året rundt. Helt perfekt til dig der bor i lejlighed, og som måske ikke lige har plads til at sætte terassevarmeren ind.

Terassevarmeren er 132 cm høj og 40 cm i diameter.

Produktoplysninger

Materiale
Jern
Farve
Sort
Diameter
40 cm
Højde
132 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)