• -25%
Vida bænk i sort fra Bloomingville
Vida bænken folder nemt sammen og kan gemmes væk.
Skal en fantastisk stemning med den sorte Vida bænk fra Bloomingville
Vida bænk i sort fra Bloomingville
Vida bænken folder nemt sammen og kan gemmes væk.
Skal en fantastisk stemning med den sorte Vida bænk fra Bloomingville

Vida Bænk - Sort

Enkel og flot bænk, der kan bruges både på terasse eller altan. Brug bænken som ekstra siddepladser når I er mange, eller langs en bar væg der mangler lidt udsmykning.

Bænken kan foldes sammen, og er derfor perfekt hvis du mangler plads og har behov for at stille den væk. Den er også hel genial som ekstra siddepladser og er noget mere pæn at se på end de klassiske stabel stole.

749,25 kr. 999,00 kr. -249,75 kr.

Beskrivelse

Virkelig fin og enkel bænk, der er perfekt til dig der har brug for at kunne pakke dine møbler væk i ny og næ. Denne bænk kan nemlig foldes sammen, og så fylder den ikke ret meget. Som skabt til at stå bag en dør eller i et hjørne på terassen.

Bænken er lavet i bambus og stråler af natur og rå materialer. Sædet er lavet af flettet polyester, og er ganske holdbart. Det kan bære 120 kg.

Du kan sagtens lade bænken stå udenfor i vejr og vind, dog skal du være opmærksom på at bambus virkelig kan suge meget vand. Og når det sker, kan det godt blive gråt i farven. Derfor anbefaler vi at du stiller bænken væk når det regner.

Den måler 115 cm i længden, er 40 cm i dybden og 45 cm høj.
Du gør den nemt rent ved at tørre den over med en fugtig klud.

Produktoplysninger

Materiale
Bambus
Polyester
Farve
Natur
Sort
Længde
115 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)