Candy Kittens

- naturlig voksenslik for gourmeter (i alle aldre…)

I Danmark spiser vi enorme mængder slik! Og det er ikke kun børnene, der kaster sig over fredagsslik, lørdagsslik og alt det slik, som de nu kan få lov at indtage også ugens andre dage - også voksne danskere har en sød tand og indtager enorme mængder søde sager, som er proppet med kunstige smagskomponenter, farvestoffer osv. Ikke alle har endnu opdaget, at der dog også findes helt igennem fantastisk slik, som faktisk er lavet af ordentlige råvarer, og som kan spises med god samvittighed. Og det er ikke alene bedre for voksne - børn må også godt spise det (og de fleste gør det endda med stor fornøjelse).

Det delikate kvalitets-slik fra engelske Candy Kittens er ikke alene super lækkert, men også vegansk, glutenfrit, og kun med naturlige smagsstoffer og frugtsafter! Hos NORU har vi nøje udvalgt og håndplukket de varianter af super velsmagende frugtvingummier fra Candy Kittens, som vi selv finder allermest delikate. Har du ikke smagt dem før, bør du unde dig selv at prøve dem. Vi tror, at du vil blive lige så vild med dem, som vi er.

Produkterne

I engelske Candy Kittens, som har eksisteret siden 2012, er det et mål, at flest muligt kan indtage de delikate frugtvingummier uden risiko for helbred og velvære. Derfor er opskrifterne udviklet, så der ikke anvendes gelatine- eller glutenholdige råvarer. Ligeledes er alle produkter helt fri for kunstige farver og smagsstoffer. Alle frugtvingummierne indeholder desuden minimum 10% rene og naturlige frugtsafter.

I NORUs sortiment kan vi tilbyde følgende delikate slik-varianter fra Candy Kittens:

 • Candy Kittens - Blueberry Bliss
  Super lækker frugtvingummi med 10% ren koncentreret blåbærsaft. Det velsmagende frugtvingummi, som de fleste nok vil finde næsten uimodståeligt, indeholder naturlige smagsstoffer fra frugt- og plantekoncentrater - herunder fra sort gulerod, blåbær, sød kartoffel og æble.

 • Candy Kittens - Sour Watermelon
  Frugtvingummi med en ny og spændende smag. Slikket er lavet med 10% koncentreret ægte naturlig vandmelonsaft, og er desuden tilsat koncentrat af sort gulerod, græskar og æble. Vidunderligt sødt slik med et pift af syrlighed, som også børn plejer at sætte stor pris på!

 • Candy Kittens - Tropical Mango
  Endnu en fantastisk slik-variant fra Candy Kittens. Frugtvingummier med tropisk smag, der kommer af 10% koncentreret mangosaft og naturlige koncentrater af æble, radise, gulerod, citron, solbær og sød kartoffel. Hvis du lader dette frugtslik stå fremme, vil du forbavses over, hvor hurtigt de forsvinder som dug for solen. De smager simpelthen så skønt!

 • Candy Kittens - Wild Strawberry
  Også denne helt vidunderlige frugtvingummi-variant er stærkt populær. Den indeholder 6% naturlig jordbærsaft og 4% kokosnøddevand. Dertil kommer naturlige koncentrater af sort gulerod, sød kartoffel og æble. Her får du en virkelig lækker smag, der får tankerne hen på sol og sommer.