De'Longhi

Det italienske familiefirma De’Longhi producerer de lækreste husholdningsapparater af meget høj kvalitet - og deriblandt kaffe- og espressomaskiner, super funktionelle mælkeskummere, effektive kaffekværne etc. 

Hos NORU fører vi et godt udvalg af de - efter vores mening - allerbedste De’Longhi-produkter til brygning af kaffe. Så skal du bruge en lækker espressomaskine, en ny mælkeskummer, en god kaffekværn - eller har du bare brug for den absolut perfekte gave til en kaffedrikker, bør du kaste et grundigt blik på vores udvalg af De’Longhi produkter herunder - der er noget for både enhver smag og enhver pengepung.

Firmaet De’Longhi

Den store italienske virksomhed De’Longhi, der ligger i den smukke norditalienske by Treviso, blev oprindelig grundlagt af den italienske De’Longhi-familie helt tilbage i 1902, som en lille italiensk producent af dele til industrien. Den blev med tiden en førende producent af bærbare varmeapparater og klimaanlæg, og senere udvidede man løbende produktionen, der i dag omfatter næsten enhver kategori indenfor husholdningsapparater til blandt andet madlavning, rengøring, strygning, kaffebrygning etc.

I dag er virksomheden De’Longhi kæmpestor og omfatter blandt andet 13 produktionsanlæg og ikke mindre end 30 datterselskaber verden over, ligesom virksomhedens produkter sælges i mere end 75 forskellige lande.

I 2012 købte De’Longhi alle rettigheder til produktion af Braun-mærkevarer fra Procter & Gamble, og desuden har virksomheden erhvervet sig den kendte britiske producent af køkkenmaskiner, Kenwood, hvilket blandt andet har medført, at firmaet har fået adgang til Kenwoods kinesiske fabrik. I dag produceres mange De’Longhi-produkter derfor i Kina, mens design og udvikling stadig fortrinsvis håndteres fra hovedkontoret i Italien.

For De’Longhi er det vigtigt, at virksomheden for forbrugerne står som et firma, der producerer husholdningsapparater, som er brugervenlige, kendt for deres ydelse og pålidelighed, er en fryd at bruge, og som i det hele taget er noget særligt! Visionen er overordnet set at blive - og forblive - anerkendt som en global leder på markedet inden for kaffe, komfort og køkken- og husholdningsprodukter. 

NORUs produkter fra De’Longhi

Især er De’Longhi kendt for sine eksklusive espressomaskiner, sin ismaskine og det bærbare klimaanlæg Pinguino, ligesom firmaets Esclusivo-serie af køkkenapparater i 2007 vandt den anerkendte Red Dot designpris. Hos NORU forhandler vi dog først og fremmest De’Longhi-udstyr til brygning af kaffe. 

I vores udvalg finder du virkelig lækre espresso- og kaffemaskiner i både skønt klassisk design og i  mere moderne og stilrent udtryk. Du finder nogle, i hvilke anvendes malet kaffe eller kaffepuder, og andre der selv kan kværne hele kaffebønner inden brygningen. I vores udvalg af De’Longhi produkter finder du også de dejligste mælkeskummere, der på få sekunder kan lave enten varm eller kold mælkeskum til kaffen. Og vil du gerne kunne kværne dine kaffebønner selv, så du har mulighed for altid at anvende helt friskmalede bønner til brygning af din kaffe, så har vi også et udvalg af både små og større kaffekværne, der kan male dine kaffebønner i forskellige grader og kvaliteter.

Tag et grundigt kig på vores udstyr til kaffebrygning fra De’Longhi herunder - her finder du let både din næste espresso- eller kaffemaskine af høj kvalitet, en ny mælkeskummer eller en effektiv moderne kaffekværn.