Sour Passion Fruit skumfiduser (55 gram) fra The Mallows

Sour Passion Fruit Skumfiduser

En helt ny skumfidus oplevelse venter dig her, med denne skønne vanilje skumfidus der har en flydende midte af helt cremet karamel. Ovenpå er skumfidusen toppen med syrlig passionsfrugt - og tilsammen får du noget af en lækker smagsoplevelse!

59,95 kr.

Kan også købes her:

Beskrivelse

Denne skumfidus er ikke som alle andre - Der er leget med den velkendte oplevelse og her er garanti for en fabelagtig oplevelse i skumfidus universet. Inden i midten af skumfidusen er der flydende karamel. Yes! Den flydende kerne er omgivet af den klassiske vaniljeskum med chokolade i bunden. Og på toppen møder du drys af syrlig passionsfrugt. Det eksploderer i din mund - og du bliver nødt til at have en til.

Fantastisk indpakning til disse lækre skumfiduser.
Du får 55 gram lækkerhed, der er perfekt i gavekurven.

Ingredienser: Glukose-fruktose sirup (EU), sukker, 13,6% vekao (sukker, vegetabilsk fedt (kokos, palme kerne, palme, solsikke, shea, raps), fedtreduceret kakaopulver, stabilisator: E492, emulgator: sojalecitin, naturlig vanilje aroma), 13,6% karamelfyld (glukosesirup, vegetabilsk olie (palme), sukker, sødet kondenseret skummetmælk (skummetmælk, sukker), dextrose, vegetabilsk olie (raps), emulgator (E471), salt, surhedsregulator (E331iii), naturlig aroma), 9% frysetørret passionsfrugt (EU), vand, dextrose, gelatine, aroma.

Næringsindhold:
Energi: 1608 kJ / 381 kcal
Fedt: 8 g
Heraf mættede fedtsyrer: 6 g
Kulhydrat: 74 g
Heraf sukkerarter: 69 g
Protein: 3 g
Salt: 0,1 g

Produktoplysninger

Vægt
55 gram
Økologisk
Nej
Smag
Karamel
Passionsfrugt

Bedømmelse Anmeldelser (0)