Barista Express espressomaskine fra Sage

Barista Express Espressomaskine

Her får du en espressomaskine, der har det hele!
Maskinen kommer med indbygget kaffekværn, et væld af muligheder for indstillinger når kaffen skal brygges og en mælkeskummer, så du kan slippe din indre barista løs.

Denne maskine bringer glæde, hver eneste gang du skal brygge en kop kaffe.

Beskrivelse

Nu kan du blive barista i eget køkken. Med denne espressomaskine i huset, behøver du ikke andre maskiner. Den kommer med integreret kaffekværn, så du let kan lave lækre kaffe-drikke til dig selv og dine gæster.

Maskinen har et hav af funktioner! Den indbyggede kværn har 18 forskellige indstillinger, så du kan ramme den helt perfekte kværngrad. Det gør det let at lave alt fra espresso til americano og andre specielle kop kaffe. Og så er bønnebeholderen helt lufttæt, så dine kaffebønner bevarer deres aroma - og den har plads til 250 gram bønner ad gangen.

Via det indbyggede kontrolpanel, kan du styre alt fra brygge temperatur, bryggetid, 'pre-infusion' og mange andre indstillinger der gør din kop kaffe helt særlig. Du kan også indstille hvordan mælkeskummeren skal skumme din mælk, så du kan ramme den samme konsistens hver gang.
Der medfølger også en skummekande til maskinen.

Der er aftagelig vandtank på maskinen, som nemt kan fyldes. Og der er indbygget vandfilter i tanken, så maskinen bliver skånet mest muligt. Rengøringen klares nemt via det indbyggede program, og maskinen fortæller selv hvornår det er tid.

Alt i alt får du en rigtig lækker maskine med denne Barista Express.

Produktoplysninger

Materiale
Rustfrit stål

Bedømmelse Anmeldelser (0)