Oslo vase i sky blue fra Anna von Lipa

Oslo Vase - Sky Blue

Anna von Lipa
91-147-08

Et elegant design som klæder langt de fleste hjem. Her fås vasen i den smukke olivengrønne farve.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Oslo Vase er en flot mundblæst krystal vase fra Anna Von Lipa. Vasen er opkaldt efter Norges hovedstad, Oslo, da den henter inspiration fra klassisk norsk æstetik. Vasen er lavet af profesionelle glaspustere i Tjekkiet og er mundblæst af genanvendeligt glas. Oslo Vasen er designet af Jytte Correll, ejeren af Anna von Lipa, og har fået bløde hvirvlende linjer, der omkranser dens runde krop - dette giver vasen et flot æstetisk design. Et elegant design som klæder langt de fleste hjem. Her fås vasen i den smukke olivengrønne farve. 

Vasen er mundblæst i fire lag, hvilke gør at der kan forekomme luftbobler, som derfor ikke ses som en fejl men som et unika i hver vase. Hver vase er unik, og hele den lange produktion som vasen gennemgår, gør at både farve, mønster og størrelse kan varierer en smule. Vasen er mundblæst krystalglas, og får at opnå en så ensformet facon, mønster og størrelse som muligt, laves en træform til vasen af en snedker. I produktionen af krystalserierne er det specielle vand og sand en særlig ingrediens, som blandt andet gør produkterne så smukke. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt hus Anna Von Lipa, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst vase i krystalglas, ofte lidt mere end en masseproduceret vase, og leveringen vil derfor også varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Lyseblå
Diameter
16 cm
Højde
25 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)