Paris Hobnail glas (200 ml) i Beryl (lysegrøn) fra Anna von Lipa

Paris Hobnail Glas - Beryl

Anna von Lipa
91-105-14

Et virkelig flot mundblæst krystalglas fra Anna von Lipa med de ikoniske pindsvin bobler rundt på hele glasset. Et virkelig populært glas, der passer perfekt til kanderne i samme serie.

Glasset er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud glas for glas, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på glassets unika og at det er mundblæst.

179,95 kr.

Beskrivelse

Paris Hobnail glasset fra Anna von Lipa, er et elegant lysegrønt krystalglas med det velkendte hobnail-mønster. Et let genkendeligt pindsvine look, der virkelig er dekorativt at se på. Glasset kan rumme 200 ml.

Da glasset er mundblæst er hvert glas unikt. Farverne kan falde lidt forskelligt ud fra glas til glas - og der kan forekomme små luftbobler ligesom tykkelsen i glasset kan variere. Dette er blot din garanti for at glasset er håndlavet og mundblæst. Det er derfor ikke er fejl, men et tegn på høj kvalitet.
Glasset er desuden lavet helt uden bly, så det er godkendt til fødevarer.

Specifikationer:

Højde: 11 cm
Diameter: 6 cm
Kapacitet: 200 ml
Farve: Beryl

Anna von Lipas Paris serie er produceret i Böhemia i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalglasset fra Anna von Lipa er rigtig flot at sætte sammen med hendes mange forskellige glas på tværs af farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Kapacitet
200 ml
Farve
Grøn
Diameter
6 cm
Højde
11 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)