Hobnail Globe vase (Ø: 24 cm) i grå fra Anna von Lipa

Hobnail Globe Vase - Cashmere (24 cm)

Anna von Lipa
91-105-14

Et ægte stykke kunsværk, er denne smukke vase fra Anna von Lipa. Lavet med de flotte pindsvin bobler, der virkelig fremtræder perfekt på denne globe-formede vase.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at den er mundblæst.

899,00 kr.

Beskrivelse

Hobnail Globe vasen er en virkelig smuk vase, der er helt kugleformet og med det velkendte hobnail-mønster udenpå. Den er virkelig dekorativ at se på og et sandt kunstværk at have stående fremme.
Vasen er smuk både med og uden blomster i. Her får du den i den dæmpede grå farve.

Denne vase er mundblæst og hver enkelt vase er derfor helt unik. Farverne kan variere en smule fra vase til vase, ligesom der kan forekomme små luftbobler i glasset og tykkelsen kan variere. Dette er udelukkende et udtryk for høj kvalitet og at vasen rent faktisk er mundblæst.

Specifikationer:

Højde: 21 cm
Diameter: 24 cm
Farve: Cashmere

Anna von Lipas Paris serie er produceret i Böhemia i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalvasen fra Anna von Lipa er rigtig flot at sætte sammen med hendes mange forskellige glas på tværs af farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Grå
Diameter
24 cm
Højde
21 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)