Swirl Globe vase i Amber fra Anna von Lipa

Swirl Globe Vase - Amber

Anna von Lipa
91-104-67

En virkelig smuk krystalvase med swirl mønster fra Anna von Lipa. Den flotte vase i en smuk farve - amber, er flot både med og uden blomster og er med sit tidsløse deisgn en elegant pyntegenstand i dit hjem.

Vasen er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på vasens unika og at vasen er mundblæst.

Beskrivelse

Smuk mundblæst krystalvase fra Anna von Lipa. Denne unikke håndlavede og meget populære swirl vase, har fået den smukkeste farve - amber. Navnet 'Swirl', kommer af vasens hvirvelende mønster som omslutter den mundblæste krystal. 

Der er plads til en stor, smuk buket blomster i denne vase og den er en virkelig god gaveidé.

Mål:
Diameter: 18 cm
Højde: 15,5 cm

Produktionen af vasen

Da vasen er mundblæste er hver vase unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud vase for vase, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Vaserne blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at vasen er håndlavet. Luftbobler i vasen er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalvasen er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og kan dermed også bruges til servering af mad - såsom salater og drinks bowler.

Anna von Lipa's swirl serie er produceret i Tjekkiet, af glasværker der er specialiseret i mundblæste glas. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal igennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster en mundblæst krystalvase, lidt mere end en masseproduceret vase, og leveringen kan også nemmere varierer.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Farve
Brun
Diameter
18 cm
Højde
15,5 cm

Bedømmelse Anmeldelser (0)