Rengøring til badet i sprayflaske (500 ml) med duft af geranium, lavendel og patchouli fra Simple Goods

Bad Rengøring Spray, Lyserød

Gør nemt rent på dit badeværelse med denne spray der er nem at fordele på badeværelset og som opløser kalk og snavs som en leg.

Beskrivelse

Nu kan du nemt gøre hele dit badeværelse rent med denne praktiske spray der er skabt til de ofte kalkramte overflader der er på dit badeværelse.
Denne rengørings spray er fremstillet af helt naturlige ingredienser og indeholder også probiotiske bakterier, der fortsætter med at nedbryde snavs i op til 72 timer efter du har gjort rent.

Rengøringsmidlet har en skøn duft af lavendel og geranium, der har en positiv og afslappende effekt. Duften bliver i luften og du kan nyde den rene følelse længe efter du har tørret den sidste overflade af.

Det er virkelig nemt at få gjort badeværelset rent med denne spray. Du skal bare sprøjte rengøringsmidlet på de overflader der skal rengøres, skrubbe med en svamp og tørre efter med en fugtig klud.
Du kan bruge den efter behov og den kan bruges på alle overflader - også på træ, marmor, granit, spejle og vinduer. Er du i tvivl om overfladen kan tåle rengøringsmidlet, så anbefaler vi altid at du lige prøver det af på et ikke synligt sted inden du går igang med den store rengøring.

Denne sprayflaske er lavet af 100% genanvendt plast og Simple Goods støtter ReSea projektet, der samler plast op fra verdens have.

Rengøringsmidlet er ikke testet på dyr, består udelukkende af naturlige ingredienser, indeholder probiotika, er biologisk nedbrydeligt og vegansk.

Ingredienser: Water, Microorganisms / probiotics EU Group and EPA Class 1, Citric Acid, Ricinus Communis Seed Oil, Zinc Ricinoleate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propanediol, Laureth-7, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Essential Oil 99,78 % of the total ingredients are from natural origin

Der er 500 ml i sprayflasken.

Produktoplysninger

Vegansk
Ja
Indhold
500 ml

Bedømmelse Anmeldelser (0)